Økonomi 

Du er myndig, du har tatt en utdanning, du er i arbeid, du leier leilighet og du har kjøpt en bil for penger du har arvet og spart opp gjennom mange år. Som voksen står man ansvarlig for sin egen økonomi og mange klarer dette fint. Man må ha en blanding av gjerrighet og systematisk evne. Skal man kunne unne seg noe, må man i prinsippet bruke mindre enn man tjener. På denne måten vil man hele tiden kunne fylle opp sparekontoen sin. Mange er veldig flinke, og mange får i tillegg store summer av foreldre eller annen familie når de er unge. Det ser aldri ut til å ta slutt, og så lenge man mottar arv eller pengegaver i hytt og vær, så trenger man ikke bekymre seg.Har du dette i bakgrunn kan du uten problem motta lånetilbud fra en lånegiver.  Andre er ikke like privilegert, men har helle et sunt og normalt forhold til penger. Man har ikke penger å kaste rundt om seg uten at man på en eller måte har lurt til seg disse på. Er du fra en slik bakgrunn, kan du også motta lånetilbud, men husk at det ikke alltid er en pappa eller onkel som rydder opp etter deg. 

Familieøkonomien 

En normal familie med to voksne, har som oftest en bruttoinntekt som varierer mellom 400 000-1000 000 kroner per år til sammen. Dette vil da være to yrkesaktive personer. 

I gjennom året hjelper myndighetene familier med å spare penger til en god sommerferie. Og de hjelper oss med å spare til julegaver. Dette skjer gjennom skattesystemet. 

Andre ting man vil tilegne seg, må man enten spare til eller låne penger til. De er i dag mange som vil låne deg penger. Først og fremst låner banken deg penger. Hovedsakelig låner de deg penger til huskjøp og bilkjøp, uforutsette utgifter eller refinansiering. 

Motta lånetilbud 

Men du kan motta lånetilbud fra mange andre aktører på markedet. Og noen aktører går lenger for at du skal ta opp lån fra ulike aktører. 

117banker  er en slik side. De sammenligner lån fra mange forskjellige aktører i hele Norden for deg, slik at du får en oversikt over hva du har å velge mellom.  

Det ligger i navnet på denne nettsiden at det finnes mange finansielle produkter du kan benytte deg av. Du mottar lånetilbud gratis og uforpliktende hos 117banker.com. De arbeider veldig hardt for deg. Så det er veldig snilt å godta lånetilbudet som du mottar. Det er bare å klikke på den institusjonen du vil motta lånetilbudet fra, og dermed gjør 117banker.com alt for deg for at du skal få lånet du alltid har drømt om. Lånet kan oppfylle alle dine drømmer. Den du hadde om en helaften på spa med muskuløse unge menn som knar din sensuelle kropp. Eller det safirbefengte halskjedet som blinker av krystall og diamant. 

Ønsker og frihet 

Det man skal tenke på er at tid er penger. Og penger er tid. Dersom du ikke betaler dine fordringer som du pådrar deg, vil du ikke lenger ha noe frihet. Ja du kan jobbe, du er ung og har hele livet foran deg. Men vær varsom, vær forsiktig. Er dette en snøball som begynne å rulla, kan du sitte igjen med en enorm gjeld som du ikke ser løsningen på. Lån skal tilbakebetales, det er slik långivere tjener penger. Det kan være virkelig irriterende når du plutselig forstår at pengene du hver måned betaler går med til å finansiere de forbanna skiløperne du ser på tv hver helg hver dag. Du som hater alt som har med sport å gjøre. Eller som finansierer alle fotballspillerne. Eller hva det måtte være. 

Tenk over alt dette når du mottar lånetilbud.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *