Båtutstyr og barometer

Klikk her , og får du båtutstyret du trenger. Slik at båten din skal være utrustet for sommeren. En erfaren seiler eller båtsmann vil fort se at det ikke er tull. Og produktene og varene er av ypperste kvalitet, selv ikke en forhandler av båtutstyr kan benekte for. Det handler for det første om kvalitet, men også pris vil få de fleste til å åpne øynene.

Etter den verste kulda, vil litt etter litt vårsola dukke fram og med den, småbåter og seilere i havn etter havn. Presenningene blir revet av og da er vårpussen klar for å starte opp. Dette er en fast tradisjon for mange og en hver som lever langs kysten av landet. For båten skal sjøsettes år etter år. Og det er viktig at det ser bra ut. En tre -snekke eller seilskute av den gamle sorten, er en opplevelse å se i fjordbildet når sola går ned i havet langt, langt borte.

 

Barometer for retro utseende

Med et ekte barometer i messing eller krom vil båten din bli et smykke av en båt. Da spiller det ingen rolle om du kaller båten for ”Lady Dee” eller ”Gjeldsoffer” for barometeret gir et flott inntrykk ved styringspanelet. Og skulle man være ute for skikkelig storm, vil barometeret varsle deg i god tid slik at man får gått til havn før uværet ankommer. Så barometer er en god ting å ha. Ta en tur innom nettbutikk til Marineonline så kan man kikke gjennom utvalget, og de ulike barometrene og det andre båtutstyret som selges. For det kan være vel så enkelt og avslappende å bare sitte hjemme, i stedet for å dra rundt i byen for å finne det man er ute etter. Da kan det hende man må dyppe hodet i sjøen for å kjøle seg ned. Da kan det bli vanskelig å finne det rette båtutstyret for akkurat den båten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *